چگونه فرزندان ما با حجاب میشوند؟
«دلبستگی های دینی»مردم عزیز ما سرمایه ای ماندگار و معنوی است که رهاورد «نگاه ارزشی آنان به زندگی » است. این ویژگی والا و غیرقابل انکار، در جلوه های مختلف گفتاری و رفتاری نمود می یابد که نماد برجسته اَن«پوشش و حجاب »و «حیاء و عفاف »است.
سال های حضور در جلسات سخنرانی یا پرسش و پاسخ های مذهبی، نویسنده را با سؤال های متعدد و متراکمی رو به رو ساخت که: محور اصلی آن این پرسش بود:
«چگونه فرزندان ما با حجاب می شوند؟ »
ارائه کننده این پرسش کسانی بودند که سال های بسیار در محافل مذهبی حضور داشتند وگاه خود از عناصر حوزوی و دانشگاهی بودند، اما برای ارائه اندیشه پوشش، شیوه ای نداشتند وگاه برای پرسش های مطرح در بین جوانان و نوجوانان درباره «چرایی و چیستی حجاب»، «نوع پوشش» ،«رنگ پوشش » یا «پیشینه حجاب » و… پاسخی نمی یافتند.
… کتابی که دردست دارید با توجه به این نیاز ضروری نوشته شده است تا پدران و مادران، مربیان و معلّمان و حتّّی استادان و مبلّغان علاوه بر «دانش »، «روش » همزبانی و همدلی با نسل جوان را بیابند و با زبانی شیرین و ادبیاتی دلنشین با اَنان به گفتگوبپردازند.
برای دستیابی کامل به پاسخ این پرسشِ کلیدی وکاربردی توجه به چندین رکن نهفته در سؤال ضروری است:
الف) چگونگی رفتار وگفتار یا بازیابی شیوه ها و سلیقه ها (چگونه)
ب) آ شنایی بیشتر با فرزندان، نوجوانان و جوانان (فرزندان ما)
ج) شناخت روشن حجاب، ریشه ها و آثار اَن (باحجاب)
به یقین در پرتو این سه گام معرفتی- که نیاز به همت و حرکت دقیق و عمیق دارد- رکن چهارم و مطلوب یعنی انتخاب اَگاهانه و عاشقانه حجاب بدور از خشم و شتاب ما یا رنج و عذاب اَنان فراهم می شود و فر زندانمان بدون اینکه ما اَنها را با حجاب کنیم، خود را حجاب (می شوند.)
تنها راه موفقیت، تصمیم شجاعانه درکنارگذاشتن شیوه های بی ثمرگذشته، توجه جامع به اَثار ماندگار این تصمیم و سرانجام یافتن عزم و جزمی چشمگیر برای ماندن تا پایان راه است.