دوره بررسی و نقد الحاد معاصر
مرکز آموزش های کاربردی دوره بررسی و نقد الحاد معاصر را برگزار می کند.
«الحاد جدید» یکی از اقسام الحاد می باشد که در دوران معاصر مطرح شده است. سام هریس، دنیل دنت، ریچارد داوکینز و کریستوفر هیچنز از جمله مهترین افرادی هستند که در ترویج این نوع از الحاد نقش بسزایی داشته اند. این نوع از الحاد با تکیه بر بعضی دستاورها و تفاسیر جهتدارِ علمی، مدعی دلائلی بر علیه خداباوری بوده و به نوعی یک جنبش رادیکال ضد دین با رویکردی تهاجمی محسوب می شود.
دوره فشرده نقد و بررسی الحاد معاصر با هدف تحلیل و بررسی انتقادی رویکردهای الحادی در دوران کنونی با تاکید بر الحاد علمبنیاد، آماده و ارائه گردیده و امید است با زمینه سازی آشنایی دانشپژوهان ارجمند با این حوزه از الحاد و نقد آن، در جهت دانش افزایی و مقابله با ترویج افکار انحرافی در جامعه سهمی ولو کوچک را ایفا نماید. سرفصل ها و اساتید این دوره را می توانید در ذیل همین صفحه مشاهده نمایید.
هدف از برگزاری دوره:
- تحلیل و بررسی انتقادی رویکرد های الحادی معاصر به ویژه آشنایی عمیق و توانایی نقادی الحاد مدرن و علمی ( بر اساس الهیات و فلسفه اسلامی)
ویژه:
- دانش آموختگان حوزوی و دانشگاهی دارای حداقل سطح سه یا کارشناسی ارشددر رشته های فلسفی و کلامی (نظیر فلسفه اسلامی، فلسفه دین، کلام اسلامی، فلسفه و کلام، فلسفه تطبیقی، فلسفه غرب)
مزایای دوره:
- صدور گواهی معتبر
- انعطاف دوره به دلیل آفلاین بودن آن
- امکان برخورداری از آموزش های تکمیلی
- برخورداری از اساتید مطرح در حوزه نقد الحاد معاصر
- امکان بکارگیری در حوزه تبلیغ تخصصی دفتر تبلیغات(بشرط احراز دیگر شرایط)